Hallo Ik ben Jeroen Korzilius, toetsenist. Vanaf mijn 17ejaar heb ik het notenschrift naast me neergelegd want de schoolband werkte daar – gelukkig – niet mee! Vanaf dat moment heb ik in verschillende bands gespeeld, die het pop, soul en disco genre op het podium zetten. De meest recente bands zijn Time Out (Waalwijk) en Soulfever Boulevard (Tilburg). Bij de laatste speel ik nog steeds. Tussentijds heb ik meegewerkt aan het prachtige Moulin Rouge Rock Theater project (Middelbeers).

Terugkijkend naar de bands waar ik in zat, was de bezetting eigenlijk altijd meer dan zes man. Naast drum, bas, gitaar en toetsen was er; of een blazerssectie bij, of waren er meerdere zangers/zangeressen.

AnyTakesTime is voor mij als een ‘probeersel’ begonnen. Met een kleine bezetting, gezellig met Annemiek en Howie in de achterkamer muziek maken. Zonder ritme sectie, bijna akoestisch, samen zoeken naar de juiste sfeer van het nummer. Inmiddels hebben we onze sound compleet gemaakt met drums en contrabas.

De sound heeft nog steeds het intieme huiskamersfeertje van in het begin, lekker ‘lay back’, genieten dus. AnyTakesTime is voor mij een groep vrienden geworden die samen lol hebben met het maken van heerlijke muziek. De nummers aankleden met background zang vind ik ook heerlijk om te doen. Het geeft meer binding met het nummer, je beleeft het intenser, fantastisch!,luister naar:
“I’m all right” van Madeleine Peyroux.