Jeroen Korzilius

Vanaf mijn 17e jaar heb ik het notenschrift naast me neergelegd want de schoolband werkte daar – gelukkig – niet mee! Vanaf dat moment heb ik in verschillende bands gespeeld, die het pop, soul en disco genre op het podium zetten. De meest recente bands zijn Time Out (Waalwijk) en Soulfeverboulevard (Tilburg). De laatste zit ik overigens nog steeds bij. Tussentijds heb ik meegewerkt aan het prachtige Moulin Rouge Rock Theater project (Middelbeers).

Terugkijkend naar de bands waar ik in zat, was de bezetting eigenlijk altijd meer dan zes man. Naast drum, bas, gitaar en ik was er of een blazerssectie bij, of waren er meerdere zangers/zangeressen.

‘Probeersel’

AnyTakesTime is voor mij als een ‘probeersel’ begonnen. Met een kleine bezetting, gezellig met Annemiek en Howie in de achterkamer muziek maken. Zonder ritme sectie, bijna akoestisch, samen zoeken naar de juiste sfeer van het nummer.

Inmiddels hebben we onze sound compleet gemaakt met drums en contrabas. De nummers aankleden met background zang vind ik ook heerlijk om te doen. Het geeft meer binding met het nummer, je beleeft het intenser, fantastisch!

De sound heeft nog steeds het intieme huiskamersfeertje van in het begin, lekker ‘lay back’, genieten dus. AnyTakesTime is voor mij een groep vrienden geworden die samen lol hebben met het maken van heerlijke muziek.